23.7 C
Banja Luka

Pravda za Breskvicu: Fanovi najavili protest ispred RTS-a

Anđela Ignjatović Breskvica osvojila je drugo mesto na PZE, a njeni fanovi i dalje ne mogu da se pomire s činjenicom da nas ona neće predstavljati na Evroviziji u Malmeu. Zbog toga su najavili skup podrške za Breskvicu koji je zakazan za 09. mart ispred zgrade RTS-a.

Dana 02. marta „stručni RTS-ov žiri je učinio najveću krađu 21. veka, kad su pokrali Breskvicu i poslali tamo neku Teya Doru, umesto Breskvicu, koja je očigledno bila favorit iz naroda. Naš glas se mora čuti – stojalo je u objavi na Tiktoku, koji je vrlo brzo postao viralan.

Ovaj skup podržala je i pevačica Maja Nikolić, koja je na svom Instagram profilu pozvala sve njene pratioce da joj se pridruže na skupu.

Leutar.net Pravda za Breskvicu: Fanovi najavili protest ispred RTS-a

Breskvica se ovim povodom nije oglasila, ali je poznato da se u javnosti i na društvenim mrežama dosta komentariše da su ljudi nezadovoljni izabranom predstavnicom Srbije, Teya Dorom.

Podsetimo, Breskvica je dobila većinski deo, skoro 50 hiljada SMS glasova, dok je Teya Dora dobila jaču podršku od stručnog žirija, ali kada su se sumirali svi rezultati, crnokosa pevačica je imala veći broj poena.

(Kurir.rs)

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here