21.7 C
Banja Luka

Prestolonasljednik ima veću pratnju od premijera

Igor ima jače policijsko obezbjeđenje od premijera, a pitanje je na osnovu čega je to dobio, i da li Tatim sin ima iste privilegije kao Crveni baron sa budžetom od 56 miliona maraka.

Prestolonasljednik Igor Dodik stigao je danas u Trebinje, i to sve pod rotacijama i pratnjom policije. Prvo je odsjeo u Bijelim platanima a potom otišao na partijski sastanak u sjedište GO SNSD Trebinje, a zanimljivo da se njegova pratnja i vozilo sklonilo iz centra grada bukvalno par minuta nakon što sam snimio prilog.

Jake snage policije, i uniformisane i u civilu, sa patrolnim vozilima, obezbjeđivle su prostorije SNSD-a dok je Igor diktirao zadatke i obaveze, vršio selekciju i počeo proces preslagivanja Partije, a mi smo targetirani kao najveća opasnost za Partiju i režim.

Igor ima jače policijsko obezbjeđenje od premijera, a pitanje je na osnovu čega je to dobio, i da li Tatim sin ima iste privilegije kao Crveni baron sa budžetom od 56 miliona maraka.

Kao ćato koji vodi stenograme i zapisnik, sa Prestolonasljednikom u Hercegovinu je došao i Srđan Amidžić, generalni sekretar Partije te Miroslav Bojić, načelnik Laktaša, koji kao skutonoše nose rokovnike i fascikle Igoru. Iako su posle višesatnog sastanka izašli sa osmjesima pred svoje režimske novinare, jer drugi se ne pozivaju, atmosfera na sastanku nije bila tako pozitivna, a Igor je imao puno prigovora na rad i rezultata kumova Luku, Mika i njihove družine.

Cijelo jutro su Luka, Miko, Mastilović i drugovi krstarili gradom sa crvenim fasciklama, iščekujući  delegaciju iz Laktaša, a atmosfera u trebinjskom SNSD-u je napeta jer su žestoko uzdrmani. Uskoro više detalja o dešavanjima u SNSD-u, ratovima frakcija i crvenih ruža.

Nebojša Vukanović

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here