24.7 C
Banja Luka

PROGOVORILI SINOVI GORANA DŽONIĆA! ROĐENI OTAC NAS JE NAMJESTIO: Evo kako objašnjavaju zakopane pare, ali i kako su se branili!

Stefan i Milan, kojima je određen pritvor zbog smrti porodice Đokić, žale se cimerima i tvrde da nemaju veze sa zločinom.

Pored Gorana Džonića (54), vatrogasca u penziji iz Moravca, glavnoosumnjičenog za ubistvo brata od tetke Gorana Đokića (57), snaje Gordane (56) i bratanice Lidije (25), u pritvoru se već sedam dana nalaze i njegovi sinovi, Stefan i Milan, protiv kojih je Više javno tužilaštvu u Nišu pokrenulo istragu zbog sumnje da su počinili teško ubistvo.

Različite ćelije

– Oni su u pritvoru u različitim ćelijama, posjećuje ih advokat, koga su dobili po službenoj dužnosti. Obojica tvrde da nemaju veze s trostrukim ubistvom i za svoj trenutni položaj krive oca – priča nam izvor.

On dodaje da se Milan i Stefan Džonić žale svojim cimerima da ih je u sve uvalio rođeni otac.

– Momci su u čudu. Kažu da ne mogu da vjeruju da ih je namjestio rođeni otac. Oni vjeruju da će uskoro biti pušteni i uvjeravaju sve oko sebe da im je pritvor određen isključivo na osnovu iskaza njihovog oca, koji je ukazao na njih kao moguće saučesnike – objašnjava sagovornik.

kuća džonića u selu moravac

Naš izvor podsjeća i da su braća na saslušanju u tužilaštvu, koje je obavljeno u subotu, tvrdila da nemaju nikakve veze sa smrću svojih rođaka, kao i da nisu znala da je njihov otac umešan u masakr.

– Stefan, koji je zaposlen u Vojsci Srbije, rekao je da je u noći ubistva, 27. septembra, bio na poslu u bazi u Medveđi i da za to ima i svjedoke, a da je 10 dana pre zločina proveo u Nišu na ljekarskim pregledima, jer je planirao da ide u mirovnu misiju u Liban. Navodno, on je rekao i da je njegov tata imao ključ od njegove kuće i da zna da je on otključavao molerima – podsjeća sagovornik i dodaje da iz Stefanovog iskaza proizilazi da on uopšte nije bio u Moravcu kada su Đokići ubijeni.

 

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here