16.7 C
Banja Luka

Protekla noć u Istočnoj Ilidži protekla mirnije

“Prethodna noć u Istočnoj Ilidži protekla je mirnije i iako su se javljale povremene padavine to nije značajno uticalo na nivoe Kasindolke i Željeznice, koji su u padu. Stanje je stabilno na rijeci Kasindolki, od dijela oko Bolnice „Srbija“ do Donjeg Kotorca, dok je na Željeznici nivo vode opao za pola metra- saopšteno je iz Opštinske uprave!

Oni su dodali da  trenutni problem predstavlja izvor Megara, koji se puni prilikom obilnijih padavina, te on prijeti određenom broju kuća u Solunskoj i Ulici 4. avgusta. Prema informacijama sa terena, dežurne ekipe prate stanje u ovim ulicama.

“Što se tiče snabdijevanja električnom energijom, naselje Donji Kotorac je još uvijek bez struje, dok u ostalim dijelovima opštine trenutno nema prekida u isporuci električne energije.
Vodosnabdijevanje na teritoriji Istočne Ilidže je uredno!- naveli  su iz Uprave.

Dalje dodaju  da će objektima koji su poplavljeni tokom jučerašnjeg dana, Republička uprava civilne zaštite će u toku dana dostaviti pumpe za iscrpljivanje vode i sušilice, te ovim putem poručili  da se građani Istočne Ilidže, kojima su prouzrokovani problemi usljed obilnih padavina, mogu javiti na broj Civilne zaštite Opštine Istočna Ilidža 057 316 027.

Opština Istočna Ilidža/ISTOK

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here