Naslovna BIH Prvi put u istoriji: Izbori uživo na YouTube kanalu CIK-a

Prvi put u istoriji: Izbori uživo na YouTube kanalu CIK-a

0

Program TV kanala Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine „Opšti izbori 2022“ pratite 2. oktobra od sedam časova.

Jeste li znali da je moguće vratiti i poboljšati potenciju, a smanjiti mokrenje tokom noći ?!

Na dan Opštih izbora u Bosni i Hercegovini, u nedjelju, 2. oktobra, biće aktiviran TV kanal Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine „Opšti izbori 2022“, putem kojeg će sve aktivnosti CIK-a BiH biti emitovane u realnom vremenu.
Cjelodnevni program počinje u nedjelju od sedam časova, a završava ponoćnom konferencijom za novinare.
U programu ćete moći pratiti sve aktivnosti Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine, od otvaranja biračkih mjesta, preko konferencija za novinare, sjednica, direktnih prenosa, saopštenja i statističkih podataka vezanih za rad Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine.
Dio programa će uključivati edukativne sadržaje o tome kako glasati i kako provjeriti gdje se nalazi vaše biračko mjesto.

Na ovaj način Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine želi na digitalan, transparentan i prije svega pristupačan način predstaviti sve aktivnosti tokom izbornog dana sa informacijama dostupnim u realnom vremenu putem zvaničnog YouTube kanala Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube