20.7 C
Banja Luka

Prvi rezultati obdukcije u Novom Sadu: Dječaci otrovani i ostavljeni

Prvi toksikološki rezultati obdukcije djece za koje se sumnja da su ih ubili majka i otac M.P.S. i L.P.S. pokazali su da su im u tijelu nađene određene supstance koje bi mogle dovesti do njihove smrti.

“Patolozi i toksikolozi su zbunjeni prvim rezultatima analiza sa obdukcije nesrećne dece. Pronađene su određene supstance ali su patolozi i toksikolozi zbunjeni i još ništa nije gotovo. Još nije utvrđeno da li je tim supstancama namerno ili slučajno uzrokovana smrt dece. Rade se dodatna ispitivanja dokle god se ne utvrdi tačan uzrok smrti. U toku je operativni rad policije i vršenje naloženih analiza i vestačenja. Nemamo još uvek podatke o uzroku smrti dece, o čemu ćemo obavestiti javnost ukoliko to ne bude eventualna smetnja za dalje provere i tok istrage koja je i dalje u toku“, priča za „Blic“ izvor upoznat sa tokom istrage.

Podsetimo, mladi bračni par, izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na posljednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema riječima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Ovaj bračni par je živio na Petrovaradinu.

Ubrzo potom je otkriveno da su supružnici, prije nego što su izvršili samoubistvo, a kako se sumnja, ubili sopstvenu decu.

Tijela dvojice dječaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here