Naslovna Izdvajamo Detalji likvidacije osumnjičenog za ubistvo dječaka u Foči

Detalji likvidacije osumnjičenog za ubistvo dječaka u Foči

0

Lice čiji su inicijali B.T, osumnjičeno za ubistvo maloljetnika na području opštine Foča, pružalo je aktivni otpor prilikom hapšenja i prijetilo da će aktivirati ručnu bombu prema pripadnicima Žanarmerije, koji su ga lišili života, rekao je načelnik policijske uprave Foča Velimir Kostović.

Kostović je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da je osumnjičeni ubijen iz vatrenog oružja prošle noći, četiri minuta iza ponoći u mjestu Čelebići.

On je naveo da se nastavlja sa istražnim radnjama pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, kao i da je policija još na terenu.

Kostović je naveo da je juče dežurna služba Policijske uprave obaviještena da je u mjestu Zavait pucano iz vatrenog oružja i tom prilikom je smrtno stradalo jedno lice u putničkom vozilu.

On je dodao da su odmah po saznanju za taj događaj na teren upućene sve raspoložive snage Policijske uprave i jedinice Žandarmerije Foča koje su blokirale putnu komunikaciju prema Mjesnoj zajednici Čelebići i prema granici sa Crnom Gorom.

Uviđaj na mjestu događaja obavio je dežurni tužilac.

Iz Okružnog javnoj tužilaštva u Trebinju Srni je jutros rečeno da je muškarac iz sela Zavait, koji je osmnjičen za ubistvo devetogodišnjeg dječaka, ubijen jer je pokušao da aktivira eksplozivnu napravu.

Srna nezvanično saznaje, da je u pitanju duševno oboljelo lice, koji je juče poslijepodne usmrtio dječaka, rođenog 2012. godine, pucavši na automobil na regionalnom putu Zavait-Čelebići.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: