Naslovna Izdvajamo Republika Srpska biće najbolje mjesto za život

Republika Srpska biće najbolje mjesto za život

0

U slobodnoj Modriči osjetimo pobjedničku atmosferu i siguran sam da ćemo ovdje odnijeti veliku pobjedu. Republika Srpska će nakon 2. oktobra biti zemlja u kojoj će biti investicija, radnih mjesta za naš narod, viših plata i penzija, biće otvorena, izaći iz izolacije i imati mnogo prijatelja. Republika Srpska će biti sigurna i stabilna, jer tako se brani otadžbina.

Pobjede Jelene Trivić i Mirka Šarovića, sa pobjedama naših poslaničkih listi za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlament BiH, garantovaće ozbiljan zamajac za obnovljenu Republiku, u kojoj će biti dovoljno pravde, dostojanstva i posla. Republika Srpske će biti najbolje mjesto za život u ovom dijelu Evrope. To je moguće i naša ideja vodilja je da to i ostvarimo – poručio je Borenović.

Lider PDP-a je istakao da će najodlučnija i najsnažnija borba biti ona protiv kriminala i korupcije.

– Sasjeći ćemo ih u korijenu. Pobjediti, razbiti! Mislim da će zatvori biti maleni koliko će njih završiti u tim prostorijama zatvorenog tipa sa rešetkama. Neće to biti nikakav revanšizam, nego sve po zakonu. Pokazalo se, evo i na primjeru Srbije, da kada pobjedite korupciju ima dovoljno novca za sve u budžetu – rekao je Borenović.

Osvrćući se na prvu sedmicu kampanje, Borenović je rekao da je prezadovoljan.

– Nevjerovatna je količina ebergije i optimizma koje osjetimo svaki dan u svakom mjestu u kojem smo bili. Ljudi dolaze da razgovaraju sa nama svojom voljom, iskreno, slobodno, niko ih ne tjera. Кada narod odluči i prelomi, niko ga više ne može zaustaviti: nema te moći, sile, novca ili tog baje koji može da kupi, ucjeni ili zaprijeti narodu koji je odlučio. Jelena Trivić je predsjednik Republike Srpske, to je završeno, to znaju i ovi iz SNSD-a, jer nam neki svaki dan polako pokušavaju prići, govore kakvo je stanje kod njih, jer odluku naroda. Ne sumnjam i da će naš Mirko odnijeti veliku pobjedu, kao i naši kandidati za parlamente – istakao je Borenović.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube