Naslovna Najnovije Režim je u strahu, prizivaju sukobe i plaše građane da bi prikrili...

Režim je u strahu, prizivaju sukobe i plaše građane da bi prikrili krađu!

0

Jedini koji prizivaju nemire, tenzije i sukobe u Republici Srpskoj je trenutna vlast“, poručili su predstavnici opzozicije na pres konferenciji.

„Izborne prevare od strane vlasti su masovne. Očekujemo do ponavljanja izbora na većem broju biračkih mjesta. Pravda je dostižna“, poručio je predsjednik SDS Mirko Šarović.

Kako je kazao opozicija je jedinstvena i da su na pravom putu i da će se potvrditi da je režim krao.

„Sada je režim u strahu i plaši građane“, istakao je Šarović.

Branislav Borenović predsjednik PDP poručio je da je se u Srpskoj desila brutalna krađa u režiji vladajuće partije i koalicije, te da sada prizivaju sukobe da bi prikrili krađu.

„Na kraju ovog procesa Republika Srpska će biti jača, mi nećemo odustati. Važno je da vladajuća koalicija prestane da priziva sukobe, nemire i tenzije. Nikome ne treba bilo kakva tenzija i sukob, jedini oni to prizivaju ,a a žele da skrenu pažnju sa krađe“, poručio je Borenović.

„Za širenje panike među stanovništvom odgovorna je trenutna vlast. Do svega ovoga doveli su oni koji su krali na izborima, a ne mi koji želimo istinu“, kazala je Jelena Trivić, potpredsjednik PDP-a.

Nebojša Vukanović lider Liste za pravdu i red poručio je da ni jedan režim nije opstao na silu, pa neće ni ovaj.

„Pozivam sve institucije da rade svoj posao. Dodiku anarhija, napetost i tenzije odgovaraju, mi ćemo se mirnim putem boriti“, istakao je Vukanović.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube