Naslovna Izdvajamo ATV SAZNAJE: I opozicija sprema PROTEST i daju po 100 MARAKA SVAKOM...

ATV SAZNAJE: I opozicija sprema PROTEST i daju po 100 MARAKA SVAKOM KO DOĐE

0

Prema informacijama do kojih je ekskluzivno došao ATV, u subotu, 22. oktobra, ispred kancelarija Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH) pojedini lideri opozicije iz Republike Srpske planiraju organizovati proteste zbog izbornih rezultat

Kako ATV saznaje, jedan od organizatora protesta je Vlado Mandić.

Za sutra je prvo planiran sastanak Jelene Trivić i Darka Babalja sa Mlađenom i Vladom Mandićem u jednom ugostiteljskom objektu na području opštine Istočna Ilidža.

Osim njih, na sastanku bi trebali da prisustvuju i članovi njihove „grupe za pritisak“.

Učesnicima protesta će, kako saznajemo, biti ponuđene dnevnice u iznosu od 100 KM.

Njihova namjera je da nakon odlaska učesnika pred CIK, „grupa za pritisak“ ostane u tom ugostiteljskom objektu, i da reaguju po potrebi, s ciljem izazivanja nemira,  kako bi se izvršio pritisak na donošenje odluka CIK-a, te kako bi se izazvala destabilizacija i narušavanje stanja bezbjednosti u Republici Srpskoj.

Kako saznajemo od našeg izvora, lideri opozicije za svoj plan imaju jednog ili više saradnika CIK-a.

Podsjećamo, Vlado Mandić saslušan je u MUP-u RS 30. septembra nakon što je izvršena kontrola dva putnička automobila u kojima se nalazilo šest osoba, A.Š., D.S., V.M., S.L. i Z.S., državljani BiH i N.M., državljanin Srbije.

Kontrola je izvršena kod Tržnog centra „Delta“ i servisa „Vidović“ u naselju Borik.

„Nakon izvršene kontrole lica su pozvana na informativni razgovor u službene prostorije, gdje su nakon uzetih izjava lica napustila službene prostorije“, rečeno je tada u MUP-u Srpske.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube