Naslovna Najnovije Režimske laži: Nema protesta ispred zgrade CIK-a BiH

Režimske laži: Nema protesta ispred zgrade CIK-a BiH

0

Nema protesta ispred CIK-a, nema grupe za bilo kakav pritisak. Mi hoćemo samo istinu da se izbroje glasovi i utvrdi ko je krao.

Ovo su poručili danas na konferenciji za novinare u Istočnoj Sarajevu Jelena Trivić (PDP), Mirko Šarović (SDS), Nebojša Vukanović (Pokret za pravdu i red) i Branislav Borenović )PDP, reagujući na informacije režimskih medija.

Režim i njihovi mediji danas su plasirali laž kako pojedini lideri opozicije Republike Srpske planiraju organizovati proteste zbog izbornih rezultata u subotu ispred Centralne izborne komisije, kako bi se izazvala destabilizacija i narušavanje stanja bezbjednosti u Republici Srpskoj.

„Oni koji su krali na izborima šire strah i paniku u narodu. Dizanjem tenzija režim opstaje na vlastima godinama“,konstatovano je na konferenciji za novinare.

„Nema nikakvih protesta ispred CIK-a kako je tu lažnu vijet plasirao ATV. Niko ne planira nikakvo nasilje od nas i nemojte da plašite narod“, kazao je Vukanović i naglasio da ni jedan režim nije ostao na silu pa neće ni ovaj.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube