Naslovna Izdvajamo „Samo se ti opusti“ Stanivuković zvao Tanju Savić poslije prijetnji njenog muža...

„Samo se ti opusti“ Stanivuković zvao Tanju Savić poslije prijetnji njenog muža Dušana (FOTO)

0
Foto: Vijesti Srpske

Još uvijek zakoniti suprug pjevačice Tanje Savić, Dušan Jovančević, bijesan je zbog njene veze sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem.

On je u svojoj izjavi za medije iznio uvrede na račun svoje žene, ali i uputio prijetnje njenom sadašnjem partneru. Ipak, čini se da to uopšte ne pogađa, mladog političara iz Republike Srpske, koji je svojoj dragoj poručio da se “opusti”.

Naime, kako saznaje Blic nakon što je pročitao u medijima šta je Dušan izjavio za Tanju i njega, Draško je odmah pozvao Savićevu i rekao joj da se ne brine i ne opterećuje, tvrdi izvor.

– Draško je odmah nazvao Tanju. Vidio je da je ona uznemirena zbog Dušanovih riječi. Rekao joj je da se opusti, da ne treba da se nervira i da njega ne pogađaju Dušanove riječi. To joj je mnogo značilo, jer nije znala šta može da očekuje od Draška, nije htjela njega da uvlači u problem sa mužem – kaže izvor blizak pjevačici.

– Tanja je oduševljena Stanivukovićem. Ogromna joj je podrška u svemu, a sada je tek vidjela da je on idealan muškarac za nju, koji čvrsto stoji uz svoju ženu i kad je najteže – završava izvor.

Čini se da su na Tanju uticale ove riječi njenog dečka, te je tako na Instagramu, objavila poruku, baš u tom stilu.

– Život je već dovoljno kratak, da bi ga dodatno skraćivali luksuzom zvanim nervoza zbog svega i svih. Živite, radujte se, smijte se, volite – piše u pjevačicinoj objavi.

Tanja je nedavano izjavila da je srećno zaljubljena i da joj je “srce u Banjaluci”. Poslije saznanja da su Tanja i Draško u emotivnoj vezi, Dušan se obratio, izjavom za medije, Stanivukoviću i zaprijetio mu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: