Naslovna Izdvajamo Sanja Vulić: „Neka dovedu milijardu posmatrača, ne mogu nam ništa“

Sanja Vulić: „Neka dovedu milijardu posmatrača, ne mogu nam ništa“

Ne možete vi toliko puta poništiti izbore, koliko puta mi možemo pobijediti, izjavila je Sanja Vulić, nositeljica liste SNSD za Skupštinu grada Doboja.

SNSD je jedna velika snaga i velika ljubav, neka dovedu milijardu posmatrača, ne mogu nam ništa, rekla je Vulićeva za ATV.

Ona je dodala da će SNSD imati apsolutnu većinu u Skupštini grada Doboja, a da je jedina promjena u odnosu na izbore u novembru, to što je PDP osvojio jedan odbornički mandat.

– Ponavljanje izbora je građane koštalo 600.000 KM, zar toliki troškovi i toliko maltretiranje za jedan mandat PDP-a. Trebali su nam iz CIK-a reći da je to cilj, mi bismo namolili građane da glasaju za njih da ne prolazimo svu ovu torturu – rekla je Vulićeva.

One je potvrdila da je podnijela krivične prijave protiv pojedinih članova CIK-a.

Vulićeva se zahvalila građanima Doboja na ukazanom povjerenju i dodala da u SNSD nije bitno koliko je ko dobio ličnih glasova, te da je ona srećna što je dio pobjedničkog tima.

– Mi smo uvijek pozivali građane da glasaju za SNSD. Nama nisu bitni pojedinci, ali to ne mogu shvatiti oni koji su nas blatili, olajavali i psihički maltretirali ovih dana – istakla je Sanja Vulić za ATV.