18.7 C
Banja Luka

Šarović: Optuživali opoziciju, a predsjednica otišla kod Eskobara

Do juče su izdajnici bili svi oni koji su telefonom, navodno, razgovarali sa Eskobarom, a predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović otišla mu je na noge u Ameriku i jasno pokazala dvoličnost vlasti SNSD, izjavio je Mirko Šarović, predsjednik SDS.

Danima su optuživali opoziciju, a Cvijanovićeva otišla na noge Eskobaru u Ameriku

Šarović je kazao da je sastankom sa specijalnim izaslanikom američkog predsjednika za zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom vlast ismijala i ogolila sama sebe i jasno pokazala licemjernu pozadinu silnih napada i uvreda na kojima sedmicama temelje svoju političku kampanju napada na opoziciju.

Pročitajte još

– U Sarajevu poplava uništila čuveni restoran Brajlović (POGLEDAJTE VIDEO)

– Drago mi je da su sami stavili tačku na spektakularnu priču o Eskobaru. Čudno je kojom brzinom vladajući SNSD mijenja svoje stavove. Ili nije nikakvo čudo ako znamo da im se sva politika zasniva na lažima i obmanama, isključivo za dnevnu upotrebu  – poručio je Šarović.

Predsjednik SDS je naglasio da politika SNSD vrijeđa zdrav razum jer dok glume patriote u Republici Srpskoj, u Vašingtonu pokušavaju, nude ko zna šta za svoje političke benefite.

– Još zanimljivije je to što je Cvijanovićeva otišla na kraj svijeta da se sastane sa “mrskim Amerikancima”, a “dosegnula”  je i do sastanka sa Palmerom što pokazuje da nedavni topli zagrljaji Dodika sa njim nisu bili nimalo slučajni – zaključio je Šarović, piše BN TV.

FOTO: SRNA
FOTO: SRNA

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović juče se u Vašingtonu sastala se sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Gabrielom Eskobarom.

Eskobar se isti dan sastao sa Draganom Đilasom i Borkom Stefanovićem.

 

Bonus video :

https://youtu.be/M4pOE6guod4

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here