30.7 C
Banja Luka

SAZNAJEMO! OVO JE PUMPA NA KOJOJ je pokojni mladić TRAŽIO POSAO! Oglasio se i vlasnik

Vijest da je mladić Mladen Dulić (22) iz Laktaša izvršio samoubistvo, nakon što se na društvenim mrežama masovno dijelio video snimak na kom traži posao na jednoj pumpi, jutros je pogodila cijeli region.

Kako saznajemo, mladić je tražio zaposlenje na benzinskoj pumpi “Gligić”, kada ga je jedan od radnika i snimao, a video snimak se kasnije pojavio i na društvenim mrežama.

Našoj ekipi na terenu, vlasnik pumpe Živojin Gligić, je rekao da je upoznat sa svim događanjima i da duboko žali zbog gubitka mladog života. Takođe, kako je naveo, razgovarao je i sa radnikom, ali mu nije jasno zašto se sve tako desilo. Kolege radnika koji je razgovarao sa mladićem kažu da ne vjeruju da je on postavio video, već da je to uradio neko drugi. ” – piše Banjaluka.com.

Radnik sa snimka trenutno ne radi na pumpi, a još uvijek se ne zna šta će poduzeti povodom ovog slučaja.

Mladić je ranije već radio na jednoj pumpi, a nezvanično od mještana se saznaje da je sličnih situacija i ranije bilo u njegovoj užoj porodici.

Naš mladi oftamolog je vođa tima koji je otkrio uspješnu formulu za poboljšanje vida. Evo i na koji način…

“Jedan vrijedni dječak je samo tražio posao, ali nije imao sreću na tom putu (zbog video snimka koji se dijelio na mrežama, izvršio je samoubistvo), pa je odlučio da ide na neko drugo, neko bolje mjesto, gdje ima ljudi”, napisano je u jednoj objavi na Facebook-u, koju mnogi sada dijele.

Radnik mu je postavljao sljedeća pitanja:

– Moraš pisati koji si spol, jesi li muški ili ženski?

– Moraš napisati gdje si radio? Moraš još napisati jesi li spavao noću na poslu. Napiši da si pola spavao pola nisi. Piši radio sam noćnu pola spavao pola nisam.

Napiši jesi li se pokrivao, da donesu deku. Imamo mi po deku, ko radi ima deku. Jesi se pokrivao po zimi? Napiši ne treba deka.

To je upitnik naš. Napiši da li jedeš ćevape sa duplom lepinjom ili sa jednom lepinjom. Ako ćevape ne jedeš onda ovdje ne možeš raditi. Ovdje se samo jedu ćevapi. Ja 20 godina jedem ćevape. Ako ne jedeš ćevape onda ostaješ bez hrane.

Nakon prijave za posao mladić Mladen mu je platio 30 KM za gorivo i otišao sa pumpe.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here