Naslovna Najnovije SDS Dodiku: Kad se „Koridor“ probijao, ti nisi bio tu

SDS Dodiku: Kad se „Koridor“ probijao, ti nisi bio tu

0

„Lider SNSD-a Milorad Dodik svojim vulgarnim i bezobraznim ponašanjem danas na Dugoj njivi kod Modriče, gdje se obilježavala godišnjica probijanja „Koridora života“, pokazao je ponovo da je nedoličan pozicije predsjednika Republike Srpske“, stoji u saopštenju SDS-a.

Prvi put od kako se obilježava proboj Кoridora, dakle prvi put u 30 godina, protokol predsjednika Republike Srpske nije dozvolio načelniku opštine Modriča, na čijoj teritoriji se nalazi junačka Duga njiva, da se obrati prisutnima samo zato što je načelnik Modriče Jovica Radulović funkcioner SDS-a, kažu u SDS-u.

„Dodik je zatim sa govornice sa kojoj su danas trebale da idu poruke jedinstva i sjećanja na žrtve vojnika koji su svoje živote položili da bi Republika Srpska postojala, vrijeđao opoziciju, nazivajući je izdajničkom, tvrdio da sarađuju sa strancima i žele loše Republici Srpskoj dok samo tobože on i Željka Cvijanović garantuju stabilnost Republike Srpske.

Bahatost Milorada Dodika bila je vidljiva i u ličnom ophođenju prema načelnicima Srpske demokratske stranke Jovici Raduloviću koji je bio i domaćin na Dugoj njivi ali i prema Ljubiši Petroviću i Đorđu Milićeviću“, navodi se u saopštenju.

Dodiku poručuju da je Duga njiva poslednje mjesto gdje smije da dokazuje svoju bahatost i patriotizam jer „dok su te 1992. godine srpski sinovi žrtvovali svoje živote da bi se uspostavili koridor života, Dodik je bio u nekoj debeloj zaleđini, zaokupljen trgovinom akciznih proizvoda ili igrajući košarku u Srbiji“.

„Gospodine Dodik, patriotizam se 1992. godine dokazivao na Dugoj njivi, a vaše odsustvo iz bilo koje bitke poslednjeg odbrambeno-otadžbinskog rata dovoljno govori o Vašoj hrabrosti“, poručeno je iz SDS-a.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube