16.7 C
Banja Luka

“Selo gori a Deba se češlja”: Borcu iz Kalinovika poplavljena kuća a niko od nadležnih nije pritekao u pomoć!

Opštinski odbor Srpske Demokratske Stranke Kalinovik apeluje na nadležne u opštini Kalinovik da hitno izađu na teren i pomognu ugroženim porodicama u ovim poplavama.

Kuća našeg sugrađanina Miroslava Mira Koprvice je poplavljena, a niko od nadležnih službi nije ponudio adekvatnu pomoć. Donji sprat porodične kuće je skroz poplavljen. Uništen je namještaj, kućni uređaji, nemjernice. Voda je uništila sve što se našlo na prvom spratu, a trenutno je visine od jednog metra.

Dugi niz godina porodica Koprvica se susreće sa ovim problemom i nikad niko od opštinskih službi nije ni pokušao riješiti taj problem. Miroslav Koprvica je neko ko se borio u proteklom Otadžbinskom ratu za našu Republiku Srpsku! Ranjavan je i svakako nije zaslužio da danas institucije Srpske okreću glavu od njega i njegove porodice.

Aktuelna vlast na čelu sa SNSD-om treba da se srami da za 15 godina svoje vlasti nisu u stanju da pomognu jednoj porodici koja je cijeli svoj život ulagala u tu kuću i skoro poslije svake veće poplave sama sanirala pričinjene štete!

Da li aktuelni nečelnik i njemu bliski saradnici treba da služe narodu koji živi u ovome malom gradiću ili su ipak tu samo da bi napunili svoje privatne džepove?

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here