Naslovna Crna Hronika Škaljarac ubijen na Pagu pred bivšom srpskom misicom

Škaljarac ubijen na Pagu pred bivšom srpskom misicom

0

Pripadnik škaljarskog klana Goran Vlaović, koji je rano jutros ubijen na Pagu u Hrvatskoj, iz kluba je izašao u društvu bivše srpske misice Dragane Banić kada mu je ubica, državljanin Srbije, prišao s leđa i pucao mu u glavu! Kako navode hrvatski mediji, Srbin mu je pucao u vrat iz pištolja sa prigušivačem, i čim je Vlaović pao na zemlju, dao se u beg.

Kako navodi Jutarnji list, Vlaović je sa bivšom misicom izašao iz kluba, nalazio se na 15 do 20 metara od ulaza kada mu je egzekutor prišao i ispalio hitac.

I dok je Vlaović pao kao pokošen, ubica je počeo da beži i u begu je od sebe odbacio i pištolj.

Međutim, Srbin egzekutor nije daleko odmakao, jer ga je ubrzo presrela interventna jedinica i uhapsila ga. Za sad sve ukazuje da je ubistvo bilo naručeno.

„Pa to je Goran, to je Goran!“, vikalo je nekoliko osoba koje su se zatekle ispred kluba, što očito znači da je Vlaović pre nego je ubijen, bio u društvu više osoba koje su ga poznavale.

On je, kako nam je reklo nekoliko sugovornika, već danima bio na Pagu i u društvu devojke i još nekih osoba tih je večeri bio viđan i u nekim drugim noćnim klubovima.

Navodno je bio i praćen i tek se treba ustanoviti je li bio samo pod „nadzorom“ egzekutora koji je trenutno na ispitivanju u zadarskoj policiji ili je u tome učestvovalo i više osoba.

Iako se spominjalo da je bilo sukoba i u klubu pre nego se dogodilo ubistvo, vrlo brzo se ustanovilo da to nije tačno.

Policija analizira snimke

Policija je već izuzela snimke nadzornih kamera, a postoje i brojni snimci onih koji su se oko 6 sati zatekli ispred kluba i snimali smrtno ranjenog Vlaovića i osobe koje su pokušavale da mu pomognu.

Šta je tačan motiv zbog kojeg je Vlaović likvidiran u klasičnoj „sačekuši“ policija istražuje.

Bivša srpska misica Dragana Banić bila je učesnica Parova i ranije je dovođena u vezu s nekim srpskim fudbalerima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: