Naslovna Region Snažno nevrijeme pogodilo Srbiju: Vjetar obarao drveća

Snažno nevrijeme pogodilo Srbiju: Vjetar obarao drveća

0

Snažno nevrijeme pogodilo je danas Novi Sad, gdje je vjetar lomio stabla, a u pojedinim dijelovima grada stvorene su bujice. Nevrijeme je poharalo i Beograd i okolinu.

Smračilo se za svega nekoliko minuta, grmi i duva snažan vetar koji obara stabla širom grada, a na fotografijama i snimcima može se videti da na ulicama nema žive duše.

Osetan je i pad temperature.

Zbog stabala koja su pala prekinut je saobraćaj u Ulici cara Dušana u Zemunu. Jedno stablo palo je i na saobraćajnicu na Tošinom bunaru. Sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama pojedine ulice u Zemunu su pod vodom.

Republički hidrometeorološki zavod prethodno je izdao upozorenje da se u naredna dva sata širom Srbije očekuju pljuskovi i grmljavina.

– U toku popodneva u većem delu Srbije nestabilno i mestimično sa plјuskovima i grmlјavinom. U naredna dva sata suvo vreme će se zadržati na istoku Srbije i na jugu Banata. Plјuskovi i grmlјavine se očekuju i na području Beograda i to naročito u južnim delovima grada – piše u aktuelnoj najavi na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube