28.7 C
Banja Luka

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Katai bio DOPINGOVAN, zato nije igrao protiv Midtjilanda u Danskoj!

Najbolji fudbaler Zvjezde je greškom unjeo u organizam zabranjenu supstancu.

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai nije mogao da igra protiv Midtjilanda u Danskoj jer je bio dopingovan.

Katai se inhalirao istim lijekom koji je prepisan njegovom sinu, ne znajući da on sadrži supstancu koju zabranjuje Svetska antidoping agencija.

Dan prije puta klupski doktor Miodrag Mladenović rekao je igračima da napišu spisak svih lijekova koje su koristili prethodnih dana. Odmah je na Kataijevom spisku uoči nedozvoljenu supstancu, čije korišćenje zabranjuje Svjetska antidoping agencija. Doktor Mladenović je o svemu obavjestio šefa stručnog štaba Dejana Stankovića, jer je bilo jasno da bi Kataijev nastup u Danskoj predstavljao rizik da igrač bude suspendovan na duže vrijeme, a i Zvjezda bi bila kažnjena. Zato je Aleksandar ostao kod kuće„, otkriva izvor Informera.

Podsjetimo, Katai nije odigrao meč od 26 septembra i gostovanja Novom Pazaru. Ubrzo nakon toga saznao je da je pozitivan na koronu, pa je usledila duža pauza. Katai se vratio treninzima i bilo je planirano da bude u sastavu za Midtjiland u Danskoj, međutim, zbog jednog nepromišljenog poteza nije bio na rasplaganju treneru Dejanu Stankoviću.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here