Naslovna Najnovije „Srpska sve ponosnija na ono što je urađeno i očuvano“

„Srpska sve ponosnija na ono što je urađeno i očuvano“

0

Cvijanovićeva je rekla da je Srpska sve ponosnija na ono što je urađeno i očuvano, uprkos raznim izazovima, od ekonomsko-finansijskih do političkih.

– Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je danas u Sasama, na obilježvanju Vidovdana – krsne slave Vojske Republike Srpske i Trećag pješadijskog /Republika Srpska / puka, da je ovaj dan nacionalni orijentir srpskog naroda i društva.

Cvijanovićeva je naglasila da se mnogo stradanja, ali i mnogo uspjeha vezuje za Vidovdan.

„Mnogo teških odluka, sjajnih uspjeha i bitaka vezano je za taj dan i nije ni čudo što je toliko vezan za srpsko biće, za vojnika, prošlost i za budućnost“, rekla je Cvijanovićeva u porti manastira Svete Trojice u Sasama, gdje je upriličena manifestacija povodom obilježavanja Vidovdana.

Cvijanovićeva je rekla da je Srpska sve ponosnija na ono što je urađeno i očuvano, uprkos raznim izazovima, od ekonomsko-finansijskih do političkih.

Ona je poručila da u budućnosti ne smije biti pokazan niti jedan znak političke naivnosti, te da, srpski narod, svjesan svoje prošlosti, mora biti usmjeren u budućnost.

„Njegovati prošlost, ali krupnim koracima ići naprijed, znajući da nikome ne želimo zlo, ali isto tako ne dozvljavamo da nas bilo ko ometa u ostvarivanju naših ciljeva“, poručila je Cvijanovićeva.

Ona je rekla da uvijek kada ima priliku istakne da ne nema budućnosti, ako nema svijesti o prošlosti.

Cvijanovićeva je svim borcima Vojske Republike Srpske i pripadnicima Trećeg pješadijskog /Republika Srpska /puka i boračkim organzacijama čestitala Vidovdan.

„Želim da čestitam ovim ljudima koji su na braniku otadžbine i u teškim vremenima, ali u mirnodopsko vrijeme“, rekla je Cvijanovićeva.

(Srna)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: