18.7 C
Banja Luka

Stanković: Hoćemo opet da pišemo istoriju

Igramo kod kuće, pred našom publikom, na našem stadionu, imamo mogućnost da obezbedimo proleće u Evropi. Verujem da to možemo, znam koga imam na raspolaganju i verujem da svi zajedno možemo da ispišemo nove stranice istorije, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči utakmice protiv Mitjilanda u Ligi Evrope.

„Svaka utakmica nosi svoje, gledaćemo da je „predvidimo“, pripremimo do sitnih detalja. Čeka nas jedna brza ekipa, videćemo na terenu, grupa je ta koja dobija. Očekujem sličnu utakmicu kao u Danskoj, s tim da je Marakana tas koji može da prevagne na našu stranu“, izjavio je Stanković na konferenciji za medije.

Zvezdin trener dodao je da neće biti kalkulisanja.

„Nama je proleće u Evropi cilj, ne bih se previše bavio matematikom, sve dok nam nije potrebna. Na našem stadionu uvek idemo na pobedu“, istakao je Stanković i naglasio da je zadovoljan zdravstvenim biltenom i da su svi igrači na raspolaganju.

Najbolji Zvezdin fudbaler Aleksandar Katai istakao je da će ekipa učiniti sve da ostvari cilj.

„Uvek idemo na pobedu, nema kalkulacija i daćemo maksimum da pobedimo i ispišemo istoriju. Tim je u prvom planu, nebitno je ko će u nekom momentu dati više“, rekao je Katai, koji ima priliku da se i na 10. uzastopnom meču upiše u strijelce.

Utakmica četvrtog kola F grupe Lige Evrope između Crvene zvezde i Midtjilanda igra se sutra od 21 sat.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here