Naslovna Najnovije Tramp: Situacija u Ukrajini je strašna, vrlo brzo bih je riješio

Tramp: Situacija u Ukrajini je strašna, vrlo brzo bih je riješio

0

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da Rusija nikad ne bi napala Ukrajinu da je on bio na mjestu predsjednika.

Takođe je obećao da će „vrlo brzo riješiti tu situaciju” ako bude ponovo izabran, napominjući da veoma dobro poznaje ruskog predsjednika Vladimira Putina i ukrajinskog lidera Vladimira Zelenskog.

„Rusija nikada ne bi napala Ukrajinu, Putin i ja se odlično slažemo… Situacija u Ukrajini je strašna… I planiramo da je riješimo veoma brzo. Veoma dobro poznajem predsjednika Putina, veoma dobro poznajem Zelenskog, mogu da razgovaram sa njima i riješićemo ovaj problem veoma brzo”, poručio je Tramp u govoru nakon pobede na unutarstranačkim izborima Republikanske partije u Ajovi, prenosi Skaj njuz.

On je naveo i da „Izrael nikada ne bi bio napadnut” da je on još uvijek predsjednik i ponovo iznio tvrdnju da su poslednji američki izbori pokradeni, javlja Tanjug.

Takođe je obećao da će zaustaviti „invaziju” migranata na američkoj granici sa Meksikom.

Bivši predsjednik je obećao da će „ispraviti svijet” ako bude ponovo izabran, poručivši da globalni „smrt i uništenje” nikada nisu bili ovakvi.

(Politika)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube