Naslovna Izdvajamo Transparent podrške Nebojši Vukanoviću osvanuo na zgradi Opštine Trebinje (FOTO)

Transparent podrške Nebojši Vukanoviću osvanuo na zgradi Opštine Trebinje (FOTO)

Transparent podrške Nebojši Vukanoviću osvanuo je jutros na zgradi Opštine Trebinje.

Na transparentu je ispisano: „Vukane samo reci“… aludirajući na čuvene riječi podrške Generalu Ratku Mladiću, „Đenerale, samo reci, letećemo kao meci“.

Očigledno je da narodni poslanik Nebojša Vukanović dobija ogromnu podršku svojih sugrađana u borbi protiv nakradnog sistema i korumpiranih sudija.

 

Podsjećamo, Nebojša Vukanović je juče, u više navrata, ušao u verbalni sukob sa trebinjskim predstavnicima pravosudnih organa da bi oko 10:30, u bašti hotela ”Platani”, po pozivu Bojana Stevića, predsjednika Okružnog suda u Trebinju, zbog narušavanja javnog reda i mira, bio lišen sa slobode.

Nakon nešto duže od tri sata, koliko je proveo u PU Trebinje, pušten je na slobodu, a napisane su mu dvije prekršajne kazne od ukupno 600 konvertibilnih maraka.

Ispred PU Trebinje su sve vrijeme Vukanovićevog saslušanja, bile prisutne njegove kolege sa Liste za pravdu i red trebinjski opozicioni odbornici, Mirko Šarović, narodni poslanici Ljubiša Krunić, Tomica Stojanović i Nedeljko Glamočak, kao i nekoliko desetina građana.

(Vijesti Srpske/Foto: Leutar.net)

Đorđe Vučinić: Vukanovićeva reakcija je prirodna jer je pravosuđe prevršilo svaku mjeru