Naslovna Crna Hronika Tri i po godine zatvora: Dobojlija osuđen zbog prodaje droge

Tri i po godine zatvora: Dobojlija osuđen zbog prodaje droge

0
Lisen slobode
Foto: Ilustracija

Dobojlija M.S. osuđen je na tri godine i šest mjeseci zatvora jer je prodavao opojnu drogu, saopšteno je iz Okružnog suda Doboj.

Osuđeni je u februaru prošle godine putem društvene mreže Instagram  sa S. P. dogovorio prodaju opojne droge marihuane kod spomenika u dobojskom parku, te je prodao marihuanu za 20 KM.

Nekoliko dana nakon toga, policija je pretresla njegov stan u Doboju gdje je pronađena opojna droga kanabis, psihoaktivne suspatnce i digitalna vaga. Osim toga, osuđeni je omogućio uživanje droge dvjema osobama, M.A. i M.K, u svom stanu.

– Dao im je na uživanje opojnu drogu marihuanu i spid (amfetamin) tako što je od amfetamina  uz pomoć kartica napravio crte na tanjiru, a od marihuane džointe, koje je zajedno sa njima konzumirao, te je marihuanu i u ranijem periodu u naprijed navedenom stanu davao na uživanje i Petrović Saši na način da je prethodno spravljeni džoint istom davao da konzumira, dakle, davao drugom opojnu drogu da je uživa, a djelo je učinjeno prema više lica – saopšteno je iz Okružnog suda.

Optuženi M.S. je sporazumno priznao krivicu te je osuđen na jedinstvenu kaznu od tri godine i šest mjeseci zatvora te mu se oduzimaju ostaci uzoraka neto masa nakon izvršenog hemijskog vještačenja kao i predmeti i to: 4,4120 grama biljne materije, 1,2911 grama bijelog praha, 0,3481 gram bijelog praha i tanjir, kartica “Premium Kard Hifa Petrol”, kartica “Telemah”, digitalna vaga NN marke i ostatak od opušaka bez biljne materije.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube