Naslovna Crna Hronika Udarcima flašom u glavu povrijedio dvije osobe

Udarcima flašom u glavu povrijedio dvije osobe

0

– Prnjavorska policija poduzima sve radnje na dokumentovanju krivičnih djela teška tjelesna povreda i tjelesna povreda koje je, kako se sumnja, počinilo lice čiji su inicijali AG iz Prnjavora koje je u ugostiteljskom objektu u tom gradu fizički napalo dvije osobe i zadalo im više udaraca flašom u glavu.

Kod AG je utvrđeno prisustvo 0,96 grama po kilogramu alkohola u organizmu i ukazana mu je ljekarska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor, saopćeno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Izvršena je kriminalistička obrada ovog lica i rad po ovom predmetu je u toku, ao svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Medicinski radnici Doma zdravlja Prnjavor, 16. aprila u 3.50 časova prijavili su da su im se dva lica obratila za ukazivanje ljekarske pomoći, zbog povreda koje su zadobile u ugostiteljskom objektu u Prnjavoru.

Izlaskom na lice mjesta utvrđeno je da je oko 02.00 sata u ugostiteljskom objektu u Prnjavoru došlo do narušavanja javnog reda i mira, prilikom čega je lice AG iz Prnjavora, fizički napalo oštećena lica tako što mu je zadao više udaraca flašom u glavu, usljed čega su. oštećena lica zadobila tjelesne povrede.

Jedno oštećeno lice nalazi se na liječenju na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, dok je drugom oštećenom licu ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor.

(Srna) Foto: Ilustracija 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube