Naslovna BIH „Umjesto svadbe spremaju sahranu“ Nastradali pjevač iz „Zvezda Granda“ pred smrt planirao...

„Umjesto svadbe spremaju sahranu“ Nastradali pjevač iz „Zvezda Granda“ pred smrt planirao ženidbu

0

Pjevač Nemanja Vuković (22) nastradao je početkom nedelje na auto-putu Šid – Beograd, a navodno je planirao da se oženi djevojkom sa kojom je dugo u vezi i sa kojom je živio.

Bili su nerazdvojni. Živjeli su zajedno kod njega. Želio je da je zaprosi i naravno da to proslavi sa svojim prijateljima i kolegama. Nažalost, sve je nestalo kad je izgubio život – kaže sagovornik koji je bio blizak sa Nemanjom Vukovićem.

Izvor navodi da su obje porodice nakon tragedije neutješne.

– Roditelji obe porodice su očajni. Ne mogu da vam opišem tu tugu koju osjećaju. Umjesto svadbe spremaju sinu sahranu. Nemanja ima i dva brata, koja su neutješna. O djevojci da vam i ne pričam. Ne prestaje da plače. Ljekari joj daju sedative i ne znam kako će izdržati sahranu. Bili su nerazdvojni. Često su dolazili kod Nemanje i njegove djevojke u Beograd iz Foče, ali i oni kod njih u Bosnu i Hercegovinu. Tuga je velika u porodici. Rodbina, komšije okupljaju se u Nemanjinoj rodnoj kući. Teško se nose s velikim i nenadoknadivim gubitkom – dodaje izvor za Kurir, koji iz poštovanje prema porodici ne želi javno da se eksponira.

 

Prema riječima istog sagovornika, roditelji i djevojka nastradalog pjevača nemaju snage saučešće da primaju.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube