Naslovna Najnovije VIŠKOVIĆ: Ako ovo uradimo, SVI ĆEMO BITI BOGATI U SRPSKOJ

VIŠKOVIĆ: Ako ovo uradimo, SVI ĆEMO BITI BOGATI U SRPSKOJ

0

Naš narod je i do sada bio zlatan i puno puta nas je pozlatio, dajući nam često i ono malo što ima, a sada ćemo mi naš narod pozlatiti, čim iskopamo zlato, a to će biti mnogo prije nego što mnogi misle.

„Našu lijepu planinu Ozren pretvorićemo u još ljepšu zlatnu dolinu kada tamo iskopamo zlato, što će biti vrlo uskoro, pa ćemo se svi obogatiti! Zato se već sada možemo prepustiti zlatnoj groznici, kako se to kaže, nek’ nas slobodno drma! Taj plemeniti metal, kao što sam pridjev govori, pripada našem plemenu i našem plemstvu, to jest nama, jer mi i jesmo plemeniti, zlatni ljudi“, objavio je premijer RS Radovan Višković povodom informacija da se u tekućim geološkim istraživanjima na Ozrenu može očekivati pronalazak zlata.

„Naš narod je i do sada bio zlatan i puno puta nas je pozlatio, dajući nam često i ono malo što ima, a sada ćemo mi naš narod pozlatiti, čim iskopamo zlato, a to će biti mnogo prije nego što mnogi misle. Konačno dolazi i naše zlatno doba! Ovaj papirni novac biće mnogo manje vrijedan, pa vas zato pozivam da ga već sada počnete mijenjati za zlato. Potrebno je samo da vaš novac donesete u našu Investiciono-razvojnu banku, gdje ćete dobiti zlatne obveznice kojima možete trgovati svuda u svijetu. Nudimo i drugu varijantu da za vaš novac dobijete naše potvrde sa kojima ćete moći da podignete zlato, čim ga iskopamo. Kurs će biti veoma povoljan, jer će zlata biti mnogo. Naše zlatne obveznice uskoro iznosimo na svjetske berze od Londona do Tokija, odakle su nas već zvali kad su čuli da smo otkrili zlato. Ovo više neće biti samo ekonomski bum, već prava finansijska revolucija!“, objasnio je Višković.

I sam je, kaže, pomalo iznenađen ovim početnim uspjehom, iako ga je očekivao. „Naime, po jednom drevnom proročanstvu, mi Viškovići dobili smo prezime po tome što smo raspolagali viškom imetka, a to isto proročanstvo kaže da ćemo imati sve više viškova razne imovine, te da ćemo se jednog dana prezivati Sveviškovići. Evo, taj dan se neumitno približava i ja se spremam da već narednih dana odem u matičnu službu  i proširim svoje prezime. Ostaje mi još samo da zahvalim Svevišnjem što je prepoznao svog prvog Sveviškovića. Živjeli, na mnogaja ljeta!“, poručio je premijer Višković.

Reagujući na Viškovićevu objavu, premijer FBiH Fadil Novalić saopštio je da je zlato otkriveno i u njegovom entitetu, i to na više lokaliteta. „Nisam to ranije htio objavljivati i ne mogu još uvijek otkriti sve detalje, jer znate kako se kaže: tamo gdje se pravi veliki posao – tu je i velika poslovna tajna. Ali, sad kad je kolega Višković ovako izletio, mogu vam slobodno kazati da smo mi već počeli da štampamo naše zlatne obveznice, jer zlato samo što nismo iskopali. Samo nas još ovo malo snijega spriječava u tome. A ja sam još ranije naručio i uvezao specijalne, vrhunske štampače zlatnih obveznica iz jedne daleke zemlje i to već radi punom parom. Tako da poručujemo kolegi Viškoviću da ćemo vrlo brzo vidjeti čija majka zlatnu vunu brže prede, što kaže naš narod. Sretna vam ova naša zlatna nova godina!“, poručio je Novalić.

Tekst satiričnog karaktera.

Izvor: buka

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: