Naslovna Društvo Vladimir je napravio dete svojoj MAĆEHI: Marina je započela vezu sa svojim...

Vladimir je napravio dete svojoj MAĆEHI: Marina je započela vezu sa svojim POSINKOM dok je bio na raspustu

0

Ruska influenserka Marina Balmaševa (37) započela je vezu sa svojim posinkom (23) kada je bio na studentskom raspustu. Sada čekaju svoje drugo dete. Njegov otac i njen bivši muž šokiran je zbog njihove veze.

Marina je inače Vladimiru bila maćeha i odgajala ga je od njegove sedme godine. Marina i Vladimir već imaju ćerku, a njegovog oca Alekseja (47) je napustila kada je Vladimir još bio student – jer se zaljubila u njega.

 

 

Par, koji danas živi u bračnoj zajednici, svoju romansu je započeo tokom raspusta, kada se Vladimir vratio kući sa fakulteta, ostavivši Marininog bivšeg supruga i Vladimirovog oca samog sa petoro usvojene dece. U postu na Instagramu za svojih 620.000 pratilaca, Ruskinja je rekla: „Primamo vašu ljubav i iskrene čestitke. Za novu trudnoću saznali smo na nasipu u Suhumiju (Crnomorsko odmaralište).“

Komentari na mreži kreću se od zbunjenosti, ljutnje i šoka do čestitki koje je par dobio. Nakon što je otkrila svoju vezu sa posinkom, Marina je napisala: „Toliko ljudi mi govori da se šminkam, stavljam veštačke trepavice i uvijam stidne dlake – za novog muža.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube