Naslovna Sport Vlasnik Kluža namjestio batine za predsjednika kluba: Tjelohranitelji tukli odmah nakon Zvezde!...

Vlasnik Kluža namjestio batine za predsjednika kluba: Tjelohranitelji tukli odmah nakon Zvezde! (VIDEO)

Rumunski tim je u ozbiljnim problemima, a u nedjelju ih čeka prvenstveni derbi protiv FCSB.

Srpski novinari u Klužu bili su u šoku, jer se pred njihovim očima odvijala prava drama. Dok se ispred sale za konferencije čekao Dejan Stanković, u susjednoj prostoriji izbila je tuča!

Svi njeni učesnici bili su Rumuni i nije imala nikakve veze sa Crvenom zvezdom, ali je u prvi mah bilo veoma bizarno. Nakon što smo čuli dvije teorije, sada postoji i treća. Batine je predsjedniku kluba smjestio niko drugi neko vlasnik CFR Kluža, čije je obezbjeđenje krenulo u obračun sa čelnikom.

Poznato je da je vlasnik Nelutu Varga bio izuzetno bijesan nakon meča, što je rezultatiralo korenitim promjenama u klubu, a poznati rumunski novinar Emanuel Rošu tvrdi da je on krivac za nerede. Čovjek koji nam je oktkrio mane Kluža pred ovaj dvomeč sada ima ekskluzivna saznanja.

Vlasnik je svoje tjelohranitelje poslao kako bi fizički napali predsjednika kluba Marijana Kopilu, kao i klupskog advokata Joana Ivaskua, da bi samo nekoliko sati saopštio kako su otpušteni predsjednik, trener kom je zabranjen prilaz stadionu i kompletan stručni štab!

Podsjećamo, rumunski mediji su ranije prenosili informacije da je sukob u prostoriji između svlačionice i sale za konferencije bio okršaj jednog igrača i jednog člana stručnog štaba, kao i da su se sukobili fizioterapeut tima i advokat.

Izgleda da nijedna od te dvije priče nije tačna…