Naslovna Crna Hronika Vođa nikšićkog klana ubijen u kafiću na pumpi: Ubice znale svaki korak...

Vođa nikšićkog klana ubijen u kafiću na pumpi: Ubice znale svaki korak Ranka Eskobara

0

Ranko Radošević (54) koji je danas ubijen na benzinskoj pumpi u Rušnju, navodno je jedan od vođa nikšićkog klana i poznat je istražnim organima od ranije po nadimku Ranko Eskobar, te je dovođen u vezu sa klanom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, piše Blic.

Prema operativnim informacijama, ubijeni se bavio švercom kokaina i skanka, a bio je navodno i član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je ubijen 2006. godine u Beogradu.

Nakon hapšenja grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u njihovom voznom parku pronađen je automobil BMW koji se vodio na ime Radoševića, te se sumnja da je on svoje vozilo dao na korišćenje vođama ozloglašenog klana.

– Osim BMW-a, Miljković je u svojoj kući imao i saobraćajnu dozvolu na ime Radoševića, kao i polisu osiguranja za taj automobil – otkrio je ranije izvor za beogradske medije.

Podsjetimo, danas oko 11 sati dvojica maskiranih napadača ubila su Radoševića u kafiću na benzijskoj pumpi u Rušnju. Sumnja se da su ubice Radoševića znale njegov svaki korak, pratile ga, s obzirom na to da je ubijen u kafiću na pumpi u kojem je svakodnevno u isto vrijeme pio kafu.

Nakon zločina, na Petlovom brdu je pronađen i zapaljen automobil koji se dovodi u vezu sa zločinom.

U Beogradu je trenutno na snazi akcija “Vihor 3”, a policija traga za napadačima.

SrpskaCafe

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube