18.7 C
Banja Luka

“Vratio se baš kasno, ništa nisam posumnjala” Supruga Gorana Džonića otkrila kako joj je on pravdao odsustvo od kuće U NOĆI KADA JE POBIO ĐOKIĆE

U noći između 26. i 27. septembra kada su oteti, ubijeni i spaljeni Goran (57), Gordana (56) i Lidija (26) Đokić iz Aleksinca, osumnjičeni za ovaj težak zločin Goran Džonić, svoje odsustvo iz kuće članovima porodice opravdao je odlaskom na noćno pecanje.

Ovo je istražiteljima potvrdila i Suzana Džonić, supruga osumnjičenog Gorana Džonića, koji je brat od tetke sa ubijenim Đokićem.

– Rekao je da ide na pecanje. Ništa nije bilo neuobičajeno jer inače ide na noćna pecanja. Kući se vratio baš kasno – ispričala je Suzana istražnim organima.

Ona nije bila upoznata sa namjerama svog muža, niti je nakon monstruoznog zločina znala ko bi mogao biti počinilac, zbog čega joj nije određivan pritvor.

– Nakon Džonićevog hapšenja, ona je poligrafski testirana. Utvrđeno je da govori istinu i da zaista nije znala ništa o zločinu. Ona je istražiteljima rekla i da su kobne noći obojica njenih sinova Stefan i Milan bili na svojim radnim mjestima u Kopnenoj zoni bezbjednosti kod Medveđe i u vatrogasnoj stanici u Aleksincu i da ni na koji način nisu mogli da budu u Moravcu, a da se njihovo odsustvo sa posla ne primijeti – kaže izvor.

Kako je Blic pisao, Goran Džonić je i dan nakon ubistva za koje se sumnjiči nastavio da pravi svoj alibi, pa je jednog svog prijatelja sa kojim inače ide u ribolov pozvao na pecanje.

Reporter Blica, pronašao je tog ribolovca, ali čovjek, koji je ni kriv ni dužan upetljan u ovu mračnu priču, nije želio da govori za medije.

Na pitanje novinara našeg lista da li je sa Džonićem dan nakon ubistva išao na pecanje i da li bi smo mogli o tome da pričamo, on je odbio razgovor.

-Nemam nikakav komentar. Ne mogu nikakve izjave da dajem – rekao je on.

Kako je Blic pisao, Đokići su nestali u noći između 26. i 27. septembra kada su iz Moravca, gdje živi Goranova majka, krenuli ka stanu u Aleksincu, a svi dokazi za sada upućuju na osnovanu sumnju da iza monstruozne likvidacije i pljačke stoji Goran Džonić.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here