30.7 C
Banja Luka

Vukanović: Ako smo krali hapsite nas (VIDEO)

Trivić, Vukanović i Crnadak podnijeli krivičnu prijavu protiv SNSD-a, slijedi i prijava preko nekoliko stotina ljudi!

https://www.youtube.com/watch?v=csnRNf3USCM&t=5s

„Ovakve vrste zloupotreba su nevjerovatne. Prosto je nemoguće da svaki nosilac liste u Zvorniku ima 90 i kusur odsto glasova. Nažalost tužilaštvo i policija su na ovo nijemi“, rekao je danas novinarima u Banjaluci lider Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović, nakon što je zajedno sa potpredsjednicima PDP-a Jelenom Trivić i Igorom Crnadkom, podnio prvu krivičnu prijavu za djela koja se tiču izborne krađe protiv SNSD-a i drugih NN lica.

Naveo je da su juče, ali i prethodnih dana pokušali stupiti u kontakt sa glavnim tužiocem Mahmutom Švrakom. Željeli su, rekao je da su sa njim htjeli razgovarati, jer im cilj da tužilaštvao i pravosuđe otrgnu iz ruka politike i mafije.

„Moji posmatrači u Trebinju su odbranili najmanje tridesetak do 50 glasova. Ne samo da smo branili naše glasove, Trivić i opozicije, već smo branili i glasove SNSD-a i bio je brutalno pokraden Dragoslav Banjak, predsjednik Skupštine grada Trebinje. Otišli smo kod njega, prije svega da tražimo da radi po zakonu i zakaže Skupštinu i on je iskazao zahvalnost jer smo branili glasove i unutar SNSD-a, jer su ga njegovi krali“, istako je Vukanović dodajući da se ovaj problem riješiti bez uvođenja skenera i video nadzora: „Ako negdje postoji mogućnost da su jedan ili dva člana opozicije kupila tri člana SNSD-a, a nama dopisali glasove sve ih uhapsite“.

Maveo je da je u Trebinju i južnoj Hercegovini sve bilo pod konac što se tiče samog izbornog procesa, ali šta je bilo u Zvorniku, Doboju, pa i Prijedoru treba istražiti.

Što se tiče novih izbora mi ćemo prikupiti 5 do 6 hiljada eura i spremni smo za nove izbore, ne znam kako će se druge stranke snaći za milionske iznose.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here