34.7 C
Banja Luka

VUKANOVIĆ I STANIVUKOVIĆ jedinstveni: Smjeniti Nešića postaviti Jovičića

Nebojša Vukanović, jedan od lidera opozicije, za “Nezavisne” je istakao da vjeruje da postoji dogovor između Dodika i Nešića, a glasanje Nešića dovodi u vezu i sa odlukom o obustavljanju istrage protiv njega.

“Stvari treba riješiti odmah i rješenje je da u DNS-u izaberu novog predsjednika, recimo, Radoslava Jovičića, kojeg narod voli, ili da opozicija, to jest SDS i PDP kažu Nešiću da ne može biti dio opozicionog bloka, jer je iznevjerio povjerenje”, rekao je Vukanović za “Nezavisne”.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, kaže da je njemu bliži Vukanovićev stav te za “Nezavisne” otkriva da je lično vršio pritisak na sve klubove u Skupštini da napuste sjednicu.

“To se nije desilo i to treba analizirati i ništa ne prepuštati slučaju. Moja mana, pa i moje političke organizacije, jeste jedna vrsta dobroćudnosti, a to znači da čovjek misli da je neko drugi dobar. Postoji dio ljudi za koje sumnjam da bi u foto-finišu mogli nanijeti ogromnu štetu opoziciji, pa i u PDP-u”, rekao je Stanivuković.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here