Naslovna Izdvajamo Vukanović o koalicije SDA-SNSD: Dosta je populizma i dogovorene igre (VIDEO)

Vukanović o koalicije SDA-SNSD: Dosta je populizma i dogovorene igre (VIDEO)

Formiranje koalicije između SNSD-a i SDA u Srebrenici koje je danas dovelo do izbora Ćamila Durakovića za predsjednika Skupštine opštine, komentarisao je poslanik opozicije u NSRS Nebojša Vukanović.

-Sporazum Dodika i Bakira, SNSD i SDA u Srebrenici, mjesec dana nakon dizanja tenzija i mobilizacije dva naroda, poziva na lažno jedinstvo i odbranu nacionalnih interesa uoči izbora, a u stvari podjelu plijena, sve je ogolilo do kraja.

Maske su odavno pale i vrijeme je da narod i sirotinja, i Srbi i Bošnjaci, skinu povez sa lica i jaram sa vrata, počnu da žive normalno kao sav ostali svijet, a ne da se glože i svađaju kako bi političari i lažni nacionalni lideri mogli da ih neopaženo pljačkaju, napisao je Vukanović na svom blogu.

-Dosta je populizma i dogovorenih igara lažnih nacionalista i populista, u stvarnosti istinskih kriminalaca koji pod plaštom patriotizma uništiše, razoriše, raseliše i opljačkaše sve, i narod, i državu i društvo. I sada se poigrava i trguje sirotinjom i narodom kao u ratu, vrijeme je da se korumpirani i zli bace na smetljište istorije, gdje im je odavno mjesto, i kaže DOSTA JE kako bi početi živjeti normalno, životom dostojnog čovjeka 21-og vijeka, napisao je Vukanović