Naslovna Izdvajamo VUKANOVIĆ OBJAVIO PRESRETNUTE PORUKE: „Dodik i SNSD će pokušati da iskoriste posjetu...

VUKANOVIĆ OBJAVIO PRESRETNUTE PORUKE: „Dodik i SNSD će pokušati da iskoriste posjetu patrijarha u Doboju za…“

0

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović otkrio je šta se sprema u Doboju.

Dobojski SNSD, po direktivi Borisa Jerinića i Obrena Petrovića, dao je nalog svim članovima i aktivistima da danas dođu sa svojim predsjednikom Mjesnog odbora ispred stare crkve u 17.30 sati, a preko Viber grupa na silu se tjeraju članovi da se prijave i dođu na određeno mjesto.

Danas pristalice i članovi SNSD-a trebaju u 9 sati da dođu na liturgiju, također sa predsjednikom Mjesnog odbora SNSD-a kako bi bili evidentirani i iskontrolisani, a takođe unaprijed treba da potvrde dolazak, piše na svom blogu Nebojša Vukanović.

Sinoć je u Doboju počeo rukometni turnir, koji su otvorili Jerinić i Sanja Vulić, a članovi dobojskog SNSD-a, uglavnom bivši SDS-ovci koji su sa Jerinićem i Obrenom Petrovićem izdali stranku i prešli na drugu stranu, također su morali doći na svečanost i ispuniti salu do posljednjeg mjesta po partijskom zadatku.

Svima je jasno da će Jerinić, Petrović, Dodik i SNSD pokušati da iskoriste posjetu patrijarha i vladika Doboju za promociju SNSD-a, što je u najmanju ruku nemoralno i bezobrazno.

Patrijarh Porfirije mora biti oprezan i voditi računa da ga nemoralni i korumpirani političari iz ličnih i partijskih interesa ne uvuku u svoju prljavu baru, i tako nanesu štetu ugledu Crkve i patrijarha u narodu, poručuje, između ostalog, Vukanović.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube