Naslovna Izdvajamo VUKANOVIĆ objavio snimak sukoba NEŠIĆA I ELEKA (POGLEDAJTE VIDEO)

VUKANOVIĆ objavio snimak sukoba NEŠIĆA I ELEKA (POGLEDAJTE VIDEO)

0

Nakon opšte tuče i nasilja u hotelu „Vučko“ na Jahorini, koji su izazvali čelnici DNS-a, braća Nešić, predsjendik Nenad i brat Predrag, te braća Lučić, ministar Miloš i odbornik Mladen, Saopštenjem za javnost danas je reagovao i prvi čovjek Olimpijskog centra Jahorina Nedeljko Elek. On za sve krivi Nenada Nešića i tvrdi da je došao sa 20-ak ljudi na koncert kako bi izazvao incident, a njegovo Saopštenje prenosim u cjelosti.

Prema našim saznanjima svi učesnici tuče i incidenta jutros su privedeni u Policijsku upravu Istočno Sarajevo gdje su saslušani i napisane su im prekršajne prijave, a među saslušanima je bio i Nenad Nešić, predsjednik DNS-a.

Najzanimljivija informacija je činjenica da nijedan režimski medijih, RTRS, ATV, SRNA i ostali, nije objavio bar kratku vijest o incidentu na Jahorini, iako je napadnut predsjendik Nadzornog odbora Olimpijskog centra Jahorina, visoki funkcioner SNSD-a i blizak saradnik Milorada Dodika, što doboljno govori, ko zna sabrati 2 i 2.

 

Treba se samo zapitati da li bi režimski mediji prekinuli program sa vanrednim vijestima da sam nešto slično uradio ja, Jelena Trivić, Borenović ili Šarović?

Da li se neko pita u kakvoj državi i društvu živimo ako se događaju ovakve stvari i incidenti i ako u njima učestvuju lideri parlamentarnih stranaka i kandidati za najviše funkcije? Da li se slične stvari mogu vidjeti u Kolumbiji, Meksiku i Somaliji?

Pogledajte video prilog nakon incidenta na Jahorini na kome se vidi kako visoki funkcioneri DNS-a šutiraju i oštećuju automobile parkiranje ispred hotela „Vučko“ na Jahorini…

 

Nebojša Vukanović

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: