Naslovna Izdvajamo Vukanović: Osmorka pravi pakt sa đavolom za mrvicu vlasti! Od onih koji...

Vukanović: Osmorka pravi pakt sa đavolom za mrvicu vlasti! Od onih koji 20 godina razaraju ne može se očekivati ništa dobro

0

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović reagovao je na politički zaokretz Osmorke koja je uspostavila saradnju sa Dodikom i SNSD-om. Njegov tekst prenosimo u nastavku.

Provizorijum zvani Bosna i Hercegovina tone sve dublje u ponor, bezakonje i beznađe, a da se ne treba očekivati bilo kakav zaokret i oporavak u narednom periodu pokazuju i  razgovori o formiranju novog Savjeta ministara BiH.

Što se grbo rodi vrijeme ne ispravi, a ako se ključne odluke donose na privatnom imanju i hacijendi Dodikovih u Laktašima, koja je nastala na otimačini i korupciji.

Od Uzurpatora se ništa dobro i normalno ne može očekivati, ali kakvu to „reformsku“ poruku šalje sarajevska „Osmorka“, ako se kriju na ranču Dodikovih, ne žele javnosti da otkriju mjesto sastanka i „pregovora“ o formiranju novog Savjeta ministara BiH?

Može li se sa retrogradnim strukturama, koje 20 godina razaraju i pljačkaju zemlju i narod očekivati bilo šta dobro? Mogu li prevrtljivci, ucijenjeni i korumpirani kompradori napraviti zaokret?

Naravno da ne mogu i da će se nastaviti sve po starom, klonuti u anarhiju, korupciju i beznađe, a najveće odgovornost svakako je na sarajevskoj „Osmorki“ koja je prodala vjeru za večeru, iznevjerila narod i glasače praveći pakt sa đavolom za mrvicu vlasti i funkcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: