Naslovna Izdvajamo Vukanović otkriva kako Dodik okuplja građane na Kozari, zabavljat će ih Milica...

Vukanović otkriva kako Dodik okuplja građane na Kozari, zabavljat će ih Milica Pavlović

Sloboda je neprocjenjiva, tek kad se vide ovakva poniženja članova SNSD-a, koji moraju prekinuti odmore kako bi statirali na Kozari, navodi VukanoviĆ.

Ne prestaju pritisci vladajućeg SNSD-a na svoje članove i građane kako bi na silu okupili nekoliko hiljada ljudi na partijskom skupu na Kozari. Iako se nude dnevnice, sendviči, sokovi, pivo i besplatan prijevoz odziv je slab, rijetki su oni koji žele da učestvuju u režiranim partijskim predstavama, pa se članovima SNSD-a prijeti otkazima na poslu ako ne dođu u zakazano vrijeme i sjednu na autobus i upute prema Kozari, piše to u svom novom blogu Nebojša Vukanović, poslanik u narodnoj skupštini RS-a.

– Imajući u vidu prošlost Kozarske Dubice i drugih mjesta, stradanje naroda od ustaške ruke i fašista u Drugom svjetskom ratu, u najmanju ruka je sramna, blasfemična i drska odluka SNSD-a da za partijski skup patetičnog naziva „Živjeće Srpska“, simbolično odaberu Kozaru, i da se još time hvali portparol Radovan Kovačević – navodi Vukanović.

  • Jedna od poruka koju je objavio Vukanović

    Jedna od poruka koju je objavio Vukanović

    Foto: Printscreen


– Kozara je mjesto i simbol stradanja Srba, Dubica i druga mjesta nikada se nisu oporavili od ustaškog genocida, i da malo poznaju nacionalnu istoriju ne bi radili to što rade, organizovali koncerte i pjančenje nad kostima postradalih, vrijeđali žrtve i njihove potomke poredeći sebe nedostojne sa mučenicima i stradalnicima.

U mobilizaciju članstva nisu uključeni samo čelnici Partije, lokalnih odbora i direktori javnih ustanova već čak i direktori osnovnih i srednjoj škola, koji treba da okupe što više profesora, po potrebi i starijih učenika, a dolazak „mladih“ profesora koji su tek dobili posao na namještenim konkursima je obavezan – navodi Vukanović.

  • SNSD poziva članstvo na skup

    SNSD poziva članstvo na skup

    Foto: Printscreen


Da partijskim vojnicima ne bi bilo dosadno, na Kozari će biti i pljevaljka, izvjesna Milica Pavlovića i OK bend, a možda mikrofon u ruke uzme i Lažni otac nacije i zapjeva „ne može nam ni Šmit ništa jači smo od sudbine..“

– Sloboda je neprocjenjiva, i tek kad se vide ovakva poniženja članova SNSD-a, koji moraju prekinuti odmore kako bi statirali na Kozari, može se shvatiti koliko bi oni bili srećni da SNSD napokon ode sa vlasti, da ponovo budu slobodni i da prestanu pritisci, ucjene i mobing… – zaključuje Nebojša Vukanović.