Naslovna Izdvajamo Vukanović: Tito je pušio kubu i provocirao Niksona u Bijeloj kući a...

Vukanović: Tito je pušio kubu i provocirao Niksona u Bijeloj kući a ove marionete kleče pred strancima (VIDEO)

0

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović komentarisao je sastanak Dodika, Čovića i Izetbegovića u zgradi delegacije Evropske unije u Sarajevu.

-Kad sam čuo za tu vijest prvo sam se sjetio Tita. Šta god o njemu mislili ali Josip Broz je išao u Bijelu kuću sa Niksonom i zapalio je kubu. Kad mu je Nikson rekao da se u Bijeloj kući ne puši Tito mu je rekao “blago vama”. Zamislite da je neko Tita dovodio u ambasadu i govorio mu šta da radi. Koliko se on borio da budemo uticajni u svijetu i kakav smo imali ugled a danas smo došli u situaciju da me je sramota kad vidim ove naše lidere. Imamo političare koji sa jedne strane gaze sopstveni narod a sa druge su ponizni pred strancima, rekao je Vukanović.

On je pohvalio i jučerašnji potez Draška Stanivukovića koji je objavio skandalozne detalje do kojih je doao njegov tim za reviziju.

“Moram da pohvalim Stanivukovića, prijatno me iznenadio, jer je udario zmiju u glavu. Pokrenuo je pitanje kriminala Mileta Radišića, kuma Milorada Dodika, za nelegalne objekte i najave da će istražiti park gdje su izgrađene sporne zgrade i opran novac“, kazao je Vukanović.

Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, pohvalio je dosadašnji rad Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke, jer je “udario zmiju u glavu”.

“Moram da ga pohvalim, prijatno me iznenadio, jer je udario zmiju u glavu. Pokrenuo je pitanje kriminala Mileta Radišića, kuma Milorada Dodika, za nelegalne objekte i najave da će istražiti park gdje su izgrađene sporne zgrade i opran novac. Podrška Drašku i njegovom timu. Vidjeli ste šokantne podatke, da su neki ministri plaćani kao pjevači”, kazao je Vukanović, koji je dodao da Stanivuković želu napraviti nešto za Banjaluku.

“Vlada RS je neiskrena u odnosima, pokušat će da opstruišu gradonačelnika, obarajući budžet, predlagajući mjere… Višković se ništa ne pita, on izvršava naređenja Milorada Dodika, a Dodik sa sastankom želi da ublaži reakcije javnosti”, istakao je Vukanović u emisiji N1.

Vukanović smatra da je opasan svaki sastanak opozicije i vlasti.

“Dodik to koristi da približi opoziciju, da je stegne kao anakonda i slomije joj kičmu. Ja sam protiv saradnje sa Dodikom”, rekao je Vukanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: