20.7 C
Banja Luka

“Za par fotografija sa Đokovićem proćerdan je ogroman novac” Vukanović u epizodi “jesam vam rekao”

Nakon što je Srpskainfo objavila da se teniski turnir Srpska open iduće godine definitivno neće igrati u Banjaluci, na svom blogu javio se jedan od najvećih kritičara čitavog projekta, narodni poslanik Nebojša Vukanović.

Podsjeća da je bio najglasniji protivnik suludog bacanja više od 50 miliona maraka na teniske terene u Banjaluci, pozivao na zdrav razum, ukazivao na kriminal, rasipanje narodnog novca i pljačku vijeka, u “režiji i organizaciji Draška Stanivukovića i Milorada Dodika”, ali uzalud.

– Oni su oprali ogroman budžetski novac, zbog navodne hitnosti i brzine radova nije ni bilo javnih poziva i formalnih raspisivanja javih nabavki, uzeli su kredite, koje ćemo godinama vraćati, sve zbog jedne predstave i dolaska Novaka Đokovića i drugih tenisera u Banjaluku. Zvanično je potvrđeno da će Srpska open biti jednokratne upotrebe, da se dogodine neće igrati teniski ATP turnir, i kao što sam najavio, za par fotografija sa Đokovićem proćerdan je ogroman novac – tvrdi Vukanović.

Dodik i Đoković se pozdravljaju
FOTO: МИЛОРАД ДОДИК /TWITTER/SCREENSHOT

Podsjeća da je zbog zloupotreba prilikom izgradnje teniskih terena podnio krivičnu prijavu protiv Draška Stanivukovića i Radovana Viškovića, te Saše Trivića i ostalih odgovornih, davao iskaz inspektorima Kriminalističke policije Republike Srpske, ali da reakcija i ishoda procesa nema.

Dok je ovakav režim ne treba se nadati da će neko odgovarati za zloupotrebe, sve dok se pravosuđe i institucije ne oslobode okova vlasti i mafije. Međutim, stvari neće zastariti i moramo biti istrajni u borbi da svi odgovaraju za pljačku i sistematsko razaranje naroda, države i društva – poručio je Vukanović.

Kako je Srpskainfo objavila, ATP je objavio listu turnira na narednu godinu, a Srpska open nije na teniskoj mapi.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here