Naslovna Republika Srpska Bijeljina Zadovoljstvo je veliko sresti se s mladim sportistima

Zadovoljstvo je veliko sresti se s mladim sportistima

0

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je razgovarao sa mladom atletičarkom Ivanom Mihajlović iz Velike Obarske koja niže uspjehe na uličnim trkama, polumaratonima, maratonima i trkama sa preprekama u Srpskoj i Srbiji.

Ivana je i student Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, a uspješno usklađuje obaveze na fakultetu sa treninzima i nastupima na takmičenjima.

Ističe da je svako takmičenje svojevrsno testiranje sposobnosti do krajnjih granica, jer se bavi sportom koji je kombinacija trčanja, snage i spretnosti, a staze često vode preko stjenovitih predjela, klisura, zemljanih puteva i livada. Кaže i da su joj ove trke pomogle da mentalno sazri i da se uhvati u koštac sa svim životnim izazovima.

– Uvijek je zadovoljstvo sresti se s mladi i uspješnim sportistima, kojima je bavljenje sportom pomoglo da izgrade svoje ličnosti. Prijatno je i saznanje da se ime našeg grada čuje na toliko trka i da je naša zemljakinja na pobjedničkom postolju. Grad će uvijek stajati uz svoje sportiste i podržati ih koliko god može u skladu sa svojim mogućnostima – poručio je gradonačelnik Petrović ovom prilikom.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube