Naslovna Najnovije ZELENSKI IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: Putin hoće da promeni režim u Kijevu, preživeo...

ZELENSKI IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: Putin hoće da promeni režim u Kijevu, preživeo sam 5 ili 6 atentata

0
Predsednik Ukrajine, Volodimir Zelenski, izneo je seriju šokantnih tvrdnji u vezi sa sigurnosnom situacijom u svojoj zemlji. Zelenski tvrdi da je preživeo najmanje „pet ili šest“ pokušaja atentata od početka ruske invazije na Ukrajinu u februaru 2022. godine.
 Zelenski tvrdi da je preživeo najmanje „pet ili šest“ pokušaja atentata od početka ruske invazije na Ukrajinu u februaru 2022. godine. On optužuje ruskog predsednika Vladimira Putina za planiranje promene režima u Ukrajini i za „paljenje vatre“ širom sveta svojim „nezakonitim i varvarskim ratom u Evropi“, tvrdeći da je to dovelo planetu na ivicu Trećeg svetskog rata​.

Zelenski je takođe pomenuo da Putin podržava napade Hamasa na Izrael, ukazujući na jačanje odnosa između Rusije i Irana, koji je Moskvi isporučio bespilotne letelice kamikaze​​. Osim toga, ukrajinske obaveštajne službe su, prema njegovim rečima, osujetile više pokušaja atentata na njega​.

Predsednik Ukrajine je izjavio da Kremlj planira da ga svrgne do kraja godine u misiji koja je nazvana „Majdan 3″​​. Iako su izbori u Ukrajini trebali da se održe sledeće godine, Zelenski je rekao da ih neće održati zbog rata i potrebe za jedinstvom​.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube