28.7 C
Banja Luka

Delević: Predsjednik Vučić i SNS zaslužuju svaki glas iz Republike Srpske

Direktor Centra demokratskih inicijativa Banja Luka Stefan Delević pozvao je sve građane Republike Srbije, a posebno svoje sugrađane iz Republike Srpske koji imaju pravo glasa u Srbiji, da sutra na lokalnim izborima podrže listu “Aleksandar Vučić – Srbija sutra” u svim gradovima i opštinama Srbije.

On je istakao da ne postoji opština ili grad u Republici Srpskoj kojoj aktuelno rukovodstvo Srbije nije pomoglo: „Ako obiđete opštine u Republici Srpskoj, ali i u Federaciji BiH gdje Srbi žive, nećete nigdje pronaći opštinu u kojoj predsjednik Vučić nije donirao bar sanitetsko vozilo, a u većini slučajeva je pomogao izgradnju vrtića, društvenog doma, bolnice i slično.

Najbolji primjer je opština Bileća koju je nedavno predsjednik Vučić spasio od bankrota.“ kazao je Delević i dodao da je ovo jedini način da se Srbi iz Republike Srpske bar na neki način oduže aktuelnom rukovodstvu i predsjedniku Vučiću. „Naša braća iz Beograda i Novog Sada koja trenutno vode Srbiju krupnim koracima naprijed su za nas iz Republike Srpske širom otvorila svoja vrata i jasno stavili do znanja da svi pripadamo istom narodu te da Drina nije nikakva granica.“ tvrdi Delević i dodaje da to u prošlosti nije bilo tako te se sutra, na lokalnim izborima ne smije napraviti greška. „Živjele Republika Srpska i Srbija. Srbija ne sme da stane!“ zaključuje Delević.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here