34.7 C
Banja Luka

“Ne volim da jašem životinje, SAMO BAHATE MOĆNIKE” Vukanović odgovorio Gradskom odboru SNSD Trebinje

Narodni poslanik Nebojša Vukanović poručio je danas „svim dušebriznicima“ da je njegovo zdravlje sasvim dobro, te da ne moraju više da brinu toliko o njemu.

On je ovo izjavio reagujući, prvo na saopštenje Gradskog odbora SNSD Trebinje u kojem su na sarkastičan način komentarisali njegov put u Dohu, pitajući „da li će se Pinokio vratiti iz Dohe smanjenog nos“, a potom i na izjave lidera DNS, Nenada Nešića koji je Vukanoviću poželio dobro zdravlje.

Vukanović, koji se ovih dana nalazi u Dohi gdje je posjetio svog prijatelja Dražena Erića, plastičnog hirurga koji je radio u bolnici u Foči, a sada je načelnik plastične hirurgije na Klinici u Dohi, kaže da nije mogao da ne primjeti sinhronizovane izjave Nešića i predsjednika Gradskog odbora SNSD Trebinje, Luke Petrovića, koje se tiču njegovog zdravlja.

– Prvo Luka Petrović, a onda i Nenad Nešić, puno su se nešto zabrinuli za mene i moje zdravlje, i moj odlazak kod prijatelja Erića u Katar. Međusobno dijele objave i stavove po društvenim mrežam, a posebno Nešić koji mi uporno, samo juče u par navrata, želi tobože dobro zdravlje, što me je  podsjetilo na poruke iz filma Kum – napisao je Vukanović na svom blogu.

– Hvala im na brizi, i da se ne bi sekirali, mučili i montirali moje fotografije sa kamilama, mada ja ne volim da jašem životinje već samo bahate moćnike koji kuluče narod, šaljem im fotografiju doktora Erića i mene iz Nacionalnog muzeja Katara u Dohi, te iz Grčke pravoslavne crkve u Dohi, gdje je jutros episkop Makarije služio liturgiju za pravoslavne vjernike – poručio je Vukanović.

FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

On je dalje dodao da se niko ne treba sekirati za njega, njegove prijatelje i saradnike.

Podsjećamo, Gradski odbor SNSD Trebinje saopštio je juče kako je Vukanović obmanuo javnost tvrdeći navodno da je bolestan i da zato nije dolazio na sjednice parlamenta Srpske, a ustvari je „jahao kamile i posjećivao egzotične zabave u Kataru“.

Istovremeno, Vukanović je ušao u verbalni rat sa liderom DNS nakon što je izjavio da nije moguće da istovremeno on i Nešić budu dio opozicije. Nešić mu je na to odgovorio da „mu želi dobro zdravlje i svu sreću u životu“.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here