Naslovna Najnovije Hrkalović ponovo optužila Nebojšu Stefanovića: Utjeriovao je dugove za klan Darka Šarića

Hrkalović ponovo optužila Nebojšu Stefanovića: Utjeriovao je dugove za klan Darka Šarića

0
Nekadašnja državna sekretarka u MUP potvrdila je pisanje Republike da je ministar Nebojša Stefanović šurovao sa narko bosom Darkom Šarićem.

Republika je ekskluzivno objavila da je nekadašnji šef policije, a sada ministar odbrane utjerivao dugove za narko-klan Šarića. Dijana Hrkalović je gostujući na TV Hepi, na pitanje voditelja Milomira Marića, koji je pročitao navode Srpskog telegrafa, istakla da je sve tačno.

„O toj konkretnoj situaciji sam čitala u novinama. To je sve tačno, to je sve tačno. On nama predstavlja da svaki korak preduzima u dogovoru sa predsjednikom Vučićem, a u stvari ništa ga nije obavještavao. Kada god bi se pojavila neka sumnja protiv njega, on bi se predstavljao kao žrtva“, istakla je Dijana i nastavila:

„Ja sam patriota u duši i srcu, nisam ni prozapadni, ni proruski, ja sam prosrpki čovjek. On mene jako dobro poznaje i zato se juče tresao onako kako se tresao. Žao mi je što Tužilaštvo abolira Stefanovića. Svi su mislili da ću nešto da kažem protiv predsjednika. Ja nemam šta da kažem protiv njega, nikad mi ništa nije tražio. Predsjednik je prepošten. Stefanović se pozivao na Vučićev autoritet, da je sve radio u dogovoru sa njim. Niko od nas nije posumnjao da je to tako. Ja sam njegov podređeni, kako da ga pitam „A, izvini, jesi pitao predsjednika“, objasnila je Hrkalovićeva.

Nekadašnja državna sekretarka u MUP kaže da je Stefanović u obraćanju u utorak govorio o svemu samo ne o onome što treba.

„Juče je trebalo da odgovori samo na jedno pitanje „Da li si prisluškivao predsjednika“. On priča o mojim ljubavnim vezama. Zanima nas da li si prisluškivao predsjednika. Pa naravno da jesi. Moć mu je udarila u glavu, umislio je da je Bog. Ima kompleks niže vrijednosti. Podložan je tome da mu udari moć u glavu“, poručila je Dijana.

Ona je istakla i da Stefanović sprema napad protiv nje.

„Sprema napad na mene kako sam sa Zvezdanom Jovanovićem išla u KPZ Zabela. To sprema sa svojim drugarima sa N1, Nova S. A desilo se zapravo to da je njemu Zvezdan nešto pisao, ovaj se uplašio i rekao meni „Aj idi kod Zvezdana, smiri ga, da mi ne dira porodicu“. Ja kao žena idem umjesto njega da pričam sa Zvezdanom“, istakla je Hrkalovićeva.

Na kraju je odgovorila i na pitanje da je navodno bila zaljubljena u Stefanovića.

„Jel vam djelujem zaljubljeno u njega? Njemu bi bilo bolje da ne izmišlja ništa, jer će njega da boli glava, ako ja krenem da pričam o ljubavnim vezama“, zaključila je Dijana Hrkalović.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube