Naslovna Izdvajamo Kakva lakrdija i smijurija! SNSD ministar Ćorić primio prevoznike da bi im...

Kakva lakrdija i smijurija! SNSD ministar Ćorić primio prevoznike da bi im rekao da gorivo nije jeftinije

0

Predsjednik PDP, Branislav Borenović, nazvao je lakrdijom obrazloženje ministra saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske, Nedeljka Ćorića, koji je na sastanku s predstavnicima prevoznika dao svoje mišljenje o razlozima zbog kojih nema pada cijena goriva.

„Kakva lakrdija i smijurija. SNSD ministar Ćorić primio je prevoznike da bi im rekao da gorivo nije jeftinije, jer nisu ukinute akcize, a ukidanje akciza su direktno i isključivo zaustavila četiri ministrova SNSD drugara u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH“, napisao je Borenović na svom Fejsbuk profilu.

„Kad su čuli ovako “mudro” i prije svega “argumentovano” obrazloženje, predstavnici prevoznika nisu imali druge nego da obustave štrajk koji nije trajao ni pola dana. Da li postoji još jedna zemlja na svijetu gdje je moguće pročitati ovakvu tragikomičnu vijest? Sumnjam. Istim prevoznicima već mjesecima ponavljam da je SNSD – Savez nezavisnih socijaldemokrata – Milorad Dodik jedna jedina adresa na kojoj treba da traže smanjenje cijene goriva i da prestane ova lakrdija iznošenja zahtjeva i tobože “utvrđivanja” odgovornih“, naveo je Borenović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: