22.7 C
Banja Luka

Kćerka uspjela pobjeći iz stana: Novi detalji krvavog pira u Podgorici u kojem je policajac (52) ubio ženu (50) i sina (12), pa presudio sebi

Nakon nezapamćenog porodičnog zločina u Trebinjskoj ulici u podgoričkom naselju Tološi zavladao je muk. Uprkos sunčanom danu u njoj je sve pusto, a patrola podgoričke policije još uvijek dežura ispred stana u kom je penzionisani policajac M. D. (52) ubio suprugu V. D. (50) i sina Đ. D. (12).

Čula se buka iz svađa iz njihovog stana, a potom i pucnji, ali nismo ni pomišljali da se desila ovakva tragedija. Ovo je nezapamćeno, ne možemo sebi da dođemo čitavo jutro. Bili su normalna porodica, on policajac u penziji a žena prosvjetni radnik. Imali su možda problema ali ništa ne može da bude razlog ovog užasa koji se dogodio – kažu za RINU komšije koje takođe žive u Trebinjskoj ulici.

Mjesto gdje je policajac ubio suprugi i sina, pa presudio sebi
FOTO: RINA

U kući bila i kćerka

Prema još uvijek zvanično nepotvrđenim informacijama u trenutku zločina se u stanu nalazila i kćerka, koja je uspjela da pobjegne iz stana. Ovaj podatak još uvijek crnogorska Uprava policije nije potvrdila u svom saopštenju.

Dvostruko ubistvo i samoubistvo počinjeno je vatrenim oružjem, koje je bilo u legalnom posjedu M. D.

– Prema, za sada raspoloživim informacijama pištolj koji je korišćen kao sredstvo izvršenja ovog djela je bio u privatnom posjedu. Na licu mjesta su pronađena još dva komada vatrenog oružja za koja će pripadnici policije utvrditi da li su bila u legalnom posjedu – saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da prema podacima sa kojima za sada Uprava policije raspolaže sumnja se da je motiv izvršenja ovog djela “akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim stanjem člana porodice, dječaka koji je ubijen. Odnosno, nesrećni dječak bio je bolestan, ali nije navedeno od čega je bolova.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here