24.7 C
Banja Luka

„Našu podršku samo Vukan ima“ Aktivista SDS uz pjesmu i gitaru POSLAO PORUKU DNS (VIDEO)

Aktivista prijedorskog SDS Marko Munjiza je u pjesmi „Nemoj srećo, nemoj DNS“ izrazio svoj stav o odnosu ove dvije partije čija prepucavanja ne prestaju posljednjih dana.

Munjiza je tekst poznate pjesme “Nemoj srećo, nemoj danas” grupe Riblja Čorba izmijenio i prilagodio aktuelnoj političkoj situaciji i lideru DNS Nenadu Nešiću.

– On kreće sa trećim blokom, Dodik okom, a on skokom. Čuvajmo dostojanstvo SDS, nemoj više, nemoj DNS, nikada više, ma nemoj DNS – pjeva Munjiza.

Na kraju otkriva da prijedorski SDS daje podršku narodnom poslaniku Nebojši Vukanoviću, koji je takođe u “sukobu” sa Nešićem.

– Od papaka crveni se bina, našu podršku samo Vukan ima -zaključuje Munjiza.

 

On je inače postao poznat široj javnosti nakon što je na svom Fejsbuk profilu objavio skandalozne fotografije bivšeg gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića.

One su dovele do ostavke Pavlovića i novih izbora u Prijedoru, međutim opozicione partije SDS-DNS-PDP nisu mogle da prevaziđu međusobnu netrpeljivost iako su imale jednog kandidata za izbore u Prijedoru, Gorana Predojevića iz DNS.

Predsjednica GO SDS Prijedor Maja Dragojević-Stojić je prestala da se i pojavljuje na političkim skupovima kojima je prisustvovao Nešić.

Iz ove Munjizine pjesme stiče se utisak da ove dvije partije, barem u Prijedoru, definitivno neće biti dio iste političke priče.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here