Naslovna Najnovije Oglasio se Kadirov: „Tragične posljedice“! Planovi se pretvorili u prašinu… sabotaža!

Oglasio se Kadirov: „Tragične posljedice“! Planovi se pretvorili u prašinu… sabotaža!

0

„Zahvaljujući neumornom radu grupe za čišćenje, planovi neprijatelja da destabilizuje situaciju na oslobođenim teritorijama i nanese nepopravljivu štetu civilnom stanovništvu bezbjedno se pretvaraju u prašinu. Ovo, naravno, ne može a da nas ne raduje“, napisao je lider Čečenije.

Kako je istakao, „očigledno da nacionalisti još nisu u potpunosti svjesni besmisla svojih postupaka“.

Kadirov je naglasio da će se apsolutno svaki pokušaj nanošenja štete civilima, a ujedno i ruskoj vojsci, završiti prije nego što i počne.

„Preduzimaju se posebne mjere na čišćenju za to predviđenih površina. Borci OMON ‘AKHMAT-Krepost’ i OMON ‘AKHMAT-Grozni’, zajedno sa zaposlenima SOBR-a ‘Jastreb’, otkrili su veliku zalihu oružja i municije tokom operacije čišćenja u Zaporoške oblasti“, napisao je Kadirov.

Dodao je da su „najvjerovatnije nacionalisti spremali još jednu sabotažu, koja je mogla da dovede do veoma tragičnih posljedica.

„Na sreću, nisu uspjeli da se sakriju od budnog oka naših snaga bezbjednosti. Svo oružje je uspješno prešlo u naš posijed i od sada će redovno služiti u korist stanovnika Zaporoške oblasti, što je u direktnoj suprotnosti sa prvobitnom idejom Oružanih snaga Ukrajine i NATO-a“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: